Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C

Sema Ünlü, HEM kurslarını ziyaret etti

Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti.

Sema Ünlü, HEM kurslarını ziyaret etti
Ocak 13, 2023 8:09 am
84

Sema Ünlü, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kursları ziyaret ederek hem kurslar hakkında bilgi aldı hem de kursiyerlerle sohbet etti.

Ünlü, Halk Eğitimi Merkezince açılan; El Sanatları, Elde Hesap İşi, Kuaför, Kâğıt Rölyef, Yiyecek Hizmetleri, Gümüş Kazas, Minyatür, Seramik, Çini, Cam Boncuk, Altın Yaldızlama,   Yöresel Ürün Tasarımı ve Sepet Örücülüğü atölyelerinde incelemelerde bulundu.

Kursiyerler tarafından el emeği göz nuru ile yapılan ürünleri çok beğendiğini belirten Ünlü,  özellikle kadınlarımızın Halk Eğitim Kurslarına yoğun ilgi gösterdiklerini ve katıldıkları bu kurslarda da çok güzel ürünler yaptıklarını belirtti.

Ünlü, Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etmekten ve burada yapılan işleri görmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek; idareci, öğretmen, çalışan personeller ve kursiyerlere emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Ünlü, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun’dan kurumun çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Müdür Uzun, 2022 yılında kurumda 1507 kurs açıldığını, bu kurslara, 9 Bin 7 erkek, 14 Bin 621 kadın olmak üzere toplam 23 Bin 628 kursiyerin katıldığı bilgisi verdi.

“Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi olarak hem nitelik ve hem de nicelik olarak kurslarımızı geliştirerek açmaya devam ediyoruz” diyen Uzun, Açmış oldukları kurslarla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından nüfusun %10’una ulaşma hedefinin altı puan üzerinde %18 hedefine ulaştıklarını belirtti.

Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun, Halk Eğitimi Merkezlerine verdiği destekler ve yakın ilgilerinden dolayı Hanımefendi Sema Ünlü’ye teşekkür etti.

Ziyarette; kurum idarecileri, kurs eğitimcileri ve yaklaşık 120 kursiyer hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.