Dolar 18,8865
Euro 19,9150
Altın 1.100,42
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Çok Bulutlu
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Şenlikoğlu: Her zaman yanınızdayız

Başkan Şenlikoğlu, esnaflarla kahvaltıda buluştu

Şenlikoğlu: Her zaman yanınızdayız
Aralık 28, 2022 8:14 am
90

Her fırsatta vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hem istek ve talepleri dinliyor, hem de Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgiler veriyor.

Başkan Şenlikoğlu, bu kapsamda haftanın ilk günü Cemal Gürsel Caddesi’nde esnaflarla kahvaltıda bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve bereketli kazançlar diledi.

Programda belediyenin projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Şenlikoğlu, esnafların cadde ve şehir ile ilgili önerilerini dinleyerek, “Bugün haftanın ilk gününde sizlerle bir araya geldik. Biz şehrimize yapılacak her proje ile ilgili istişareye önem veriyoruz. Görüş, öneri ve taleplerinizi dinliyor, sizlerden gelen talepler doğrultusunda çözüm üretiyoruz. Cemal Gürsel Caddemiz şehrimizin can damarlarından birisi. Ticaret potansiyeli ile yaya ve araç trafiği yoğunluğu oldukça yüksek. Biz cadde mahalle ayrımı yapmadan hepsine aynı gözle bakıyoruz ve aciliyete, ihtiyaca göre müdahalelerde bulunuyoruz.” dedi.

Esnaflar ise ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.