Dolar 18,8951
Euro 20,0782
Altın 1.122,49
BİST 5.162,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Şenlikoğlu’dan gazetecilere mesaj

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı kutladı.

Şenlikoğlu’dan gazetecilere mesaj
Temmuz 25, 2022 5:04 am
187

“24 Temmuz 1908 basında sansürün kaldırıldığı tarih olurken günümüzde ise basın, çağdaş demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.” diyen Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basın, halkımızı bilgilendirme de eğitme de kamuoyu oluşturarak önemli bir görev yapmaktadır. Günümüz dünyasında etkinliği her geçen gün artan ve demokrasimizin ayrılmaz unsuru haline gelen basın kuruluşlarımız, gerek dünyadaki gerekse ülkemizdeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak toplumu aydınlatmak gibi büyük bir görev ve sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konuma sahip. Halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün önemli katkıları bulunmaktadır. Yerelden ulusala tüm basın mensuplarının ve sektör çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, her zaman iyi ve güzel haberlerle karşılaşmak ümidiyle işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.