Dolar 18,8934
Euro 20,0323
Altın 1.121,25
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Sokak basketbolu heyecanı başladı

Bu yıl 25’incisi organize edilen ve Merhum Beden Eğitimi Öğretmeni-Antrenör Süleyman Düdükcü anısına düzenlenen Sokak Basketbolu Atatürk Meydanında start aldı.

Sokak basketbolu heyecanı başladı
Temmuz 21, 2022 5:39 am
225

Zevkli ve çekişmeli geçen ilk gün maçlarına basketbolseverler yoğun ilgi gösterirken, bu durum sporcuların motivasyonunu artırdı. 3×3 sokak basketbolu turnuvasında toplam 41 takım minik, küçük, yıldız, genç ve büyükler olmak üzere 5 kategoride boy gösterecek. Turnuva bir hafta devam edecek. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuz da kendini Giresun halkına adamış değerli hocamız Süleyman Düdükcü anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.