Dolar 18,8999
Euro 20,0849
Altın 1.123,89
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Tarihin en büyük ihaneti

Basın Sözcüsü Karademir, “Alınan bu karar neticesinde şunu anladık ki Giresunspor’umuz geleceği için büyük bir öneme sahip olan bu konunun ne yazık ki alınan karar ile tarihinde yaşadığı en büyük ihanetlerden bir tanesine daha maruz kalmış oldu. Bu şekilde bir karara imza atarak Giresun’un en büyük marka değeri olan Giresunspor’umuza engel olmaya çalışmak hangi düşünce ve fikrin ürünü anlamakta güçlük çekiyoruz.”

Tarihin en büyük ihaneti
Temmuz 19, 2022 4:42 am
194

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Giresunspor’a satılması beklenen Eğitim Araştırma Hastanesi yanında bulunan ve alt yapı tesisi yapılmak amacıyla geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan sahanın Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilmesinin Giresunspor kulübünün tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden bir tanesi olduğunu söyledi.

Amatör branşlar için yatırım yapılması planlanan saha alanının Giresunspor’un geleceğine yönelik önemli bir yere sahip olduğu vurgusunu yapan Karademir, Giresunspor’a zarar veren her türlü tutum ve davranışın karşısında olacaklarını belirterek şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden bu güne her zaman Giresunspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda kulübümüze fayda sağlayacak her türlü oluşum ve projede yer aldık ve bu düşünceyle her alanda mücadelemizi sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. Kulübümüzün geleceği için büyük bir öneme sahip olan amatör branşlarımız ve alt yapı hizmetlerimiz için uzun süredir yürütmekte olduğumuz geleceğe yatırım projelerimizden birisi olarak hayata geçirmeyi planladığımız, Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi yanındaki saha alanı ile ilgili bölgenin kulübümüze satılması noktasında Milli Emlak’a başvuruda bulunduk. Milli Emlak’a yapmış olduğumuz başvuru ve 28.1.2022 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığından cevaben tarafımıza yapılan bilgilendirmede alanın satışına onay verildiği belirtilmiştir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınan onay neticesinde amatör branşlarımıza yönelik planladığımız projeye ilişkin satış işlemlerinin başlaması ve kulübümüze satılması ile ilgili bilginin tarafımıza ulaşmasını beklediğimiz bu günlerde aldığımız son derece üzücü bu haber ile tabiri caizse şok olduk. Uzun uğraşlar verdiğimiz ve gerekli tüm izinleri alarak kulübümüzün geleceğine yönelik yapmayı planladığımız projemizin ana konusu olan saha alanının nasıl olduğunu anlamakta güçlük çektiğimiz bir şekilde Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edildiği bilgisine ulaştık. Alınan bu karar neticesinde şunu anladık ki Giresunspor’umuz geleceği için büyük bir öneme sahip olan bu konunun ne yazık ki alınan karar ile tarihinde yaşadığı en büyük ihanetlerden bir tanesine daha maruz kalmış oldu. Bu şekilde bir karara imza atarak Giresun’un en büyük marka değeri olan Giresunspor’umuza engel olmaya çalışmak hangi düşünce ve fikrin ürünü anlamakta güçlük çekiyoruz. Yapılmaya çalışılan bu yıldırıcı tutum ve davranışların sadece Giresunspor’a yönelik olmadığı tüm Giresunlulara yapılmış bir davranış olduğunu üzülerek belirtmek durumundayım. Bizler yönetim kurulu olarak Giresunspor’a zarar verme düşüncesinde olan her türlü tutum ve davranışın karşısında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Giresunspor’umuzun geleceğine yönelik yapılmasını arzuladığımız en büyük projelerinden bir tanesi olan bu konunun böyle bir şekilde engellenmesi kabul edilebilir bir davranış olmadığını vurgulayarak bu duruma sebep olan tüm kurumları kınıyor, konunun takdirini kamuoyunun bırakıyor, tüm yıldırma çabalarına karşı Giresun ve Giresunspor için her türlü mücadeleyi vereceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.