Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Talep ve sorunlar beyaz masada çözülüyor

Giresun Belediyesi Beyaz Masa Birimi vatandaşların talep ve sorunlarına çare olmayı sürdürüyor.

Talep ve sorunlar beyaz masada çözülüyor
Ocak 4, 2023 8:24 am
92

Belediye yeni hizmet binasında 5 personel ile hizmet veren Beyaz Masa, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak yapacakları işlemlerde ve sorunlarının çözümünde yardımcı olurken, aynı zamanda yol göstericilikte yapıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerine daha hızlı çözüm için hayata geçirilen Beyaz Masa Birimine 2022 yılı içerisinde toplam 13 bin 158 başvuru kayıt altına alındı. Başvuruların 11 bin 374’üne çözüm üretildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Beyaz Masaya yapılan başvuruların büyük bir bölümüne çözüm üretildiğini bildirerek: “Başvurularda kayıt işlemleri yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları dijital ortamda ulaştırılarak, başvuru sahibine telefon sms ve e-posta ile bilgi veriliyor. Vatandaşlarımızın beyaz masa projesinden son derece memnun olduğunu gözlemliyoruz. Tüm konularda vatandaşımızın ilk muhatap olduğu Beyaz Masa, talep ve şikayetleri ilgili birimlere iletilerek sorunların yerinde çözümü başta olmak üzere doğru ve etkili iletişim teknikleriyle vatandaşlar ile Giresun Belediyesi arasındaki bağın en büyük temsilciliğini yapıyor.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.