Dolar 18,8863
Euro 20,0039
Altın 1.100,79
BİST 5.229,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 12°C

Topcan: Biz, ekmeksiz yaşarız vatansız, bayraksız asla

İl Müftülüğünce gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı ve vatansever bireyler olarak yetişmesine destek sağlamak için programlar düzenleniyor.

Topcan: Biz, ekmeksiz yaşarız vatansız, bayraksız asla
Kasım 11, 2022 8:33 am | Son Güncellenme: Kasım 11, 2022 8:34 am
111

Giresun İl Müftülüğü gençlere yönelik “Gençlerleyiz, beraberiz” programı düzenledi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce organize edilen program Bulancak Yalıköy Çiçekli Camii’nde gerçekleşti.

Programda öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Ramazan Topcan tavsiyelerde bulundu.

Milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapan İl Müftüsü Topcan, “Bizler; insanı yaşat ki devlet yaşasın medeniyetinin çocuklarıyız. Bizler; Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre, Hacı Bayram-ı Veli gibi erenleri bağrından çıkarmış milletiz.

Biz, ekmeksiz yaşarız vatansız, bayraksız asla. Vatan, bayrak olmazsa markalı arabalarımızın, markalı elbiselerimizin hiçbir önemi yok. Dünyanın muhtelif bölgelerinde cereyan eden savaşlar bize sadece savaşın acı yüzünü göstermedi. Aynı zamanda vatansızlığın, bayraksızlığın ne büyük bela olduğunu da gösterdi. Size, bize düşen görev, dağılıp parçalanmamaktır. Bir ve beraber olmaktır.” dedi.

Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye gayret gösterdiğini ifade eden Müftü Topcan, “Genç dostu, öğrenci dostu bir ağabeyiniz olarak sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Hepinize, ailelerinize sağlıklı, huzurlu, bereketli ömürler diliyorum, başarılar diliyorum. Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Rabbimin selamı üzerinize olsun.” diye konuştu.

Programa Şube Müdürü İsmail Aydın, Uzman Vaiz Zeynep Özdemir, KYK Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Asiye Yüksel, Manevi Danışman Emine Yurt ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.