Dolar 18,8850
Euro 20,0923
Altın 1.114,31
BİST 5.280,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Türkiye ayağa kalktı

Bitexen Giresunspor – Beşiktaş maçındaki hakem hatası futbol kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye ayağa kalktı
Ekim 10, 2022 7:14 am
222

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Giresunspor’un 90.dakikada attığı ve ofsayt gerekçesiyle VAR’dan dönen golü yorumladı. Pozisyonun ofsayt olmadığını dile getiren Toroğlu, “Bu çizgiyi kim çektiyse gözlerinden öperim” ifadelerini kullandı. Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir ise sosyal medyadan TFF’ye seslenerek, “Grafikerinizi değiştirin.” diye tepki gösterdi.

Erman Toroğlu, Giresunspor-Beşiktaş maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi. Beşiktaş’ın iptal edilen golü ve penaltı kararının doğru olduğunu dile getiren ünlü yorumcu, Giresunspor’un son dakikada attığı gole de değindi.

ERMAN TOROĞLU MAÇIN POZİSYONUNU YORUMLADI

Erman Toroğlu, Giresunspor’un 90.dakikada Oğulcan Çağlayan’ın ayağından bulduğu golde ofsayt olmadığını ve golün nizami olduğunu belirtti. Erman Toroğlu çizgiyi çeken kişiye de yüklendi.

“ÇİZGİYİ ÇEKEN KİŞİYİ GÖZLERİNDEN ÖPERİM”

“İptal edilen golde bence ofsayt yok” ifadelerini kullanan Erman Toroğlu, “Kollar ofsayt sayılmaz, golün güme gittiğini söyleyebiliriz. Çizgiler doğru çekilmemiş” şeklinde konuştu. Erman Toroğlu çizgiye çeken kişiye de “Gözlerinden öperim” dedi.

“OFSAYT ÇİZGİLERİNE DE YILLARDIR GÜVENMİYORUM”

Genel olarak hakemlerin oyun bilgisinin olmadığını dile getiren Erman Toroğlu, “Hem oyunu çok sık durduruyorlar hem de oyun durunca oyuncularla muhabbet ediyorlar. Bir de tavla verelim size, futbolcularla keyif yapın sahada. Böyle şey olur mu? Ben bizim ligimizde çekilen ofsayt çizgilerine de yıllardır güvenmiyorum” ifadelerini kullandı.

OĞULCAN; “KURAL MI DEĞİŞTİ?”

Giresunspor, 90. dakikada Galatasaray’dan kiralanan Oğulcan Çağlayan ile golü buldu ancak pası veren Hayrullah Bilazer’in ofsaytta olduğu VAR’dan belirlendi.

Yeşil – Beyazlılar uzun süre itiraz ederken Oğulcan, “Maç oynanırken kural mı değişti? El öndeyse ofsayt olmaz diye biliyorum. Hakem hocamız Hayrullah’ın elinin ofsayt olduğunu söyledi. Pozisyon ofsayt değil. Hayrullah’ın sadece eli önde” dedi.

KARADEMİR; “GRAFİKERİNİZİ DEĞİŞTİRİN”

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir ise sosyal medya hesabından çok dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Karademir, “Türk futbolunun ve Türk hakemliğinin 4 büyüklere ezildiği bir akşamı daha geride bıraktık. Ayrıca grafikerinizi değiştirmelisiniz,pekiyi çizemedi ofsayt çizgisini..” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ VAR

Öte yandan sosyal medyada da taraflı tarafsız herkes pozisyonun ofsayt olmadığını dile getirdi. Tüm bu yaşananlardan sonra Giresunspor Yönetimi’nin ne yapacağı merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.