Dolar 18,8777
Euro 20,0002
Altın 1.111,90
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Usta: Şehir bu fırsatı iyi kullanmalı

MHP Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, “Şehir takımları Süper Lig’de yer almak için milyon dolar paralar harcıyor. Biz ise Bitexen Giresunspor sayesinde zamanında televizyondan izlediğimiz takımları Çotanak Stadı’nda izliyoruz” dedi.

Usta: Şehir bu fırsatı iyi kullanmalı
Ekim 12, 2022 6:29 am
193

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Spor Toto Süper Lig’de Giresun’u her yönüyle Dünya’ya tanıtan Bitexen Giresunspor’un şehir için çok değerli bir marka olduğunu kaydetti.

Son olarak hafta sonu Beşiktaş’ın Bitexen Giresunspor’a konuk olduğunu anımsatan MHP İlçe Başkanı Usta, “Canlı yayın araçları ve deplasman taraftarları şehrimizdeydi. Spor programları yaylalarımızda canlı yayın yaparak, şehrimizin tanıtımına büyük bir katkı sağladı. Bu da hiç şüphesiz Bitexen Giresunspor sayesinde oldu. Beşiktaş maçıyla oteller, dolmuş esnafı ve şehrimiz kazandı. Bu çok değerli ve önemli bir şey. Şehir takımları Süper Lig’de yer almak için milyon dolar paralar harcıyor. Biz ise Bitexen Giresunspor sayesinde zamanında televizyondan izlediğimiz takımları Çotanak Stadı’nda izliyoruz. Bizim sevdamız Giresunspor. Şahsım ve ailem olarak her zaman gücümüz kadar Giresunspor’un yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Giresunspor bu şehrin olmazsa olmazıdır. Herkesin kırmızıçizgisidir. Bu fırsat bir daha şehrimize gelmeyebilir. Bu fırsatı iyi kullanmalı ve turizm şehri olma yolunda Bitexen Giresunspor’umuzun marka değerini çok iyi kullanmalıyız.” dedi.

Usta, Bitexen Giresunspor’a A’dan Z’ye herkesin destek çıkması gerektiğini belirterek, “Yeşil Beyazlı renklere bağlıyız. Giresunspor’un Süper Lig’de kalıcı olması için elbirliğiyle hareket etmek şarttır. Giresunspor değerdir, kıymetlidir. Bu armayı hep birlikte daha da yukarılara taşımalıyız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.