Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Yüreği olan varsa gelsin aday olsun

Kulübümüzün bugün düzenlediği Olağanüstü Genel Kurulu’nda 26.04.2022 tarihinde yürürlüğe giren 7405 sayılı spor kulüpleri ve federasyonları yasasının ilgili maddeleri uyarınca yapılması zorunlu olan “spor kulübü” unvanını ve Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tescil ettirilmesi için Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi No:152 Merkez/Giresun adresindeki kulüp tesislerimizde 380 delegenin 115’inin katıldığı olağanüstü genel kurul düzenlendi.

Yüreği olan varsa gelsin aday olsun
Ocak 24, 2023 6:21 am
96

Genel kurulda açıklamalarda bulunan Başkanımız Hakan Karaahmet, şehrin en büyük marka değerinin Giresunspor olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti: “Bu şehirde Giresunspor’dan büyük ne var? Yüreği olan varsa gelsin aday olsun. Kapı arkasından konuşmakla olmuyor. Biz kulüp olarak saha içinden çok, saha dışı etkenlerle de mücadele ediyoruz.” dedi.

9 MİLYON EURO BORÇLA ALDIK

“Herkesin istediği gibi bir başkan oluşturulamaz. Bizim yaptıklarımıza bakın, yapmaya çalıştıklarımıza bakın. Giresun’un dedikodusu bitmiyor. Daha fazla devam ediyor. 9 Milyon Euro borçla aldık. Bugün kulübümüzün 185 Milyon borcu var. Süper Lig’de mücadele eden birçok takımın kadrosunda bulundurduğu 2 veya 3 oyuncunun toplam maaliyeti kadar borcumuz bulunuyor. Ligin en az borcu olan kulübüyüz. Döviz bu kadar artmasa belki de yarısından az borcumuz vardı. Daha fazla borcu olan takımlar var. Giresunspor Yönetim Kurulu elinden gelen her şeyi yapmıştır. Bugün karşılaştığımız bu tabloya karşılık gördüğümüz muamele yanlıştır. Giresunspor’un bir çivisi yok. 44 yıldır… Ne acı değil mi? Vergi sigorta yapılandırması yapacağız. Teminat yok. Yok, Giresunspor bir şeyi yok. Giresun’un ekonomisi düşük.”

BEN DAHİL HİÇ KİMSE GİRESUNSPOR’UN ÜZERİNDE DEĞİLDİR.

“Giresunspor, 44 yıl aradan sonra herkesin hayalini kurduğu başarıyı elde etmiştir. Bugün Giresunspor için yapılması gereken her ne varsa ben ve yönetim kurulum gereken her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Maalesef ki Giresunspor’un kendisine ait tek bir çivisi dahi olmaması üzülerek ifade ettiğim durumdur. Tüm bunlara rağmen sanki bütün kulüplerde her şey düzgünmüş gibi Giresunspor sorgulanıyor. Bizden önce hiçbir şeyi olmayan bir kulüp düşünün ama sayemizde artık küçükte olsa kulübümüzün kendine ait bir malı var diyebiliyoruz. Bu kulübe artık zarar verme çabası içerisinde olanlar için herkesin dur demesi ve bu duruma müsaade edilmemesi gerekir. Maalesef biz Süper Lig’e çıktık ama orda bile mutlu olamadık. Giresunspor’u kim yönetiyorsa arkasında duralım. İki buçuk yılda başıma gelmeyen kalmadı. Ben Giresun’da yeni savaşmıyorum. Korkmuyorum. Ben düşersem her şey düşer. Biz Giresunspor için o kadar maddi ve manevi riskler aldık ki! Hangi yönetici Giresunspor’a bir kuruşunu verdi.”

KÜÇÜK BİR ŞEHİRİZ AMA HİKAYEMİZ BÜYÜK

“Küçük bir şehiriz ancak çok büyük bir hikayemiz var. Görüyoruz ki ulusal kanallarda pek çok büyük iş adamının reklamları yer alıyor ama maalesef bize gelince bu yok. Eğer bunun sebebi bana olan güvensizlikse o zaman buyurun alın ve siz yönetin! Unutmayın ki Giresunspor’a verdiğiniz hiçbir şey asla unutulmaz. Kendilerini sevseler Giresunspor’u da severler. Büyük iş adamlarının ulusal kanallarda reklamları var. Bize yok! Peki bana güvenmiyorsunuz. O zaman alın siz yönetin. Giresunspor’a verdiğiniz hiçbir şey unutulmaz.”

BU TAKIMI ARTIK SEVİN

“Giresun şehri ekonomisi düşük bir şehir, Giresunspor ise ligin en düşük bütçeli takımı durumuda. Ligi dizayn etmek ve ayağımıza çelme takmak için plan yapanlar var. Artık destek bekliyorum demek istemiyorum, sadece şunu söylemeliyim ki bu takımı sevin! Giresunspor ile birlike hepimizin bir zamanlar televizyondan izlediği oyuncuları şehrimizde görüyoruz. 10 kişiyle kendimizden büyük bir takıma karşı mücadele verdik. Bu ve buna benzer pek çok mücadeleyi yaşadık ve birlikte çok kez mutlu olduk. Giresunspor Kulübü, kesinlikle ego ve kapris yeri değildir! Giresunspor için ihtiyaç halinde gerekirse düşmanıma dahi giderim ama Giresunspor üzerinden hesaplaşma görülmesini asla doğru bulmuyorum. Üzülerk belirtiryorum ki bazı şeyler gittikten sonra daha iyi anlaşılacak.”

TÜM TARAFTARLARIMIZI GALATASARAY MAÇINA DAVET EDİYORUM

“Evimizde oynayacağımız zorul bir Galatasaray karşılaşması var. Bu maçın bizim için özel bir yeri var Hakan hocamızla 100. maçımıza çıkacağız. Benden önce bir sezonda kaç hoca geldiğini hepiniz biliyorsunuz. Buradan iş adamlarına sesleniyorum; biz biletini alamayan taraftarlarımıza gereken tüm kolaylığı sağlayacağız, onlar da bilet alarak taraftarlarımıza versinler. Tüm Giresunluların bu zorlu mücadelede şehrinin takımını desteklemeye davet ediyorum. Giresunspor’u koruyun ve sahiplenin. Bu forma için ölümüne mücadele eden oyuncularımız var. Futbolcularımız eksiklerine rağmen yine her zaman olduğu gibi gereken mücadeleyi ortaya koyacaktır.”

GİRESUNSPOR’UN NEDEN BİR TESİSİ YOK

“Stadın oraya bir tesis istedik. Çok ayıp ettiler. Giresunspor’un neden bir tesisi yok. Ne istedik, çok şey mi istedik. Kendimiz için değil Giresun için istedik. İşyerlerimizi elimizden aldınız. Burası ego kapris yeri değil. Giresunspor için düşmanıma giderim ama Giresunspor üzerinden hesaplaşma görmeyin. Bizim kıymetimiz biz gittikten sonra anlaşılacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.