Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

Acıları hep birlikte saracağız

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen, Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, deprem bölgesinde.

Acıları hep birlikte saracağız
Şubat 13, 2023 5:32 am
48

Milletvekili Öztürk, hafta sonu deprem bölgesine giderek, depremzedelerin acılarını paylaştı. Adıyaman’da depremin büyük yıkıma neden olduğu Gerger ilçesini ziyaret eden Milletvekili Öztürk, Kaymakam Ömer Saygılı, Belediye Başkanı Erkan Aksoy ve kurum amirleriyle birlikte depremin boyutunu yerinde inceledi. Depremden en çok etkilenen yerlerden Beybostan ve Seyitmahmut köylerini de ziyaret ederek vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyen Milletvekili Cemal Öztürk,  ilgili makamları arayarak bilgilendirme de yaptı.

DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA SAHADA

Milletvekili Öztürk, “Hep birlikte el ele omuz omuza vererek bu zorlukların üstesinden geleceğiz inşallah. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılıyor, yaraları hep birlikte sarıyoruz” dedi. Milletvekili Öztürk, Giresun’dan Adıyaman’a destek için gelen görevli ve gönüllüleri de ziyaret ederek, kolaylıklar diledi ve özverilerinden dolayı tebrik etti. Öztürk, depremde büyük yıkım, can kaybı ve yaralanmalar yaşayan Adıyaman’daki ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.