Dolar 18,8967
Euro 20,0359
Altın 1.120,95
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Başer: İktidara güven kalmadı

Gelecek Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Mustafa Başer, iktidara eleştiri.

Başer: İktidara güven kalmadı
Temmuz 21, 2022 5:35 am
207

Gelecek Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Mustafa Başer, “İşsizliğin arttığı, geçim sıkıntılarının dayanılmaz hale geldiği, haksızlık ve adaletsizliğin hat safhaya çıktığı günümüzde gencimizin, işçimizin, emeklimizin, esnafımızın ve toplumun tüm kesiminin gerek yerel yönetimlere gerekse merkezi iktidara olan güveni artık kalmamıştır” dedi.

Başer yaptığı yazılı açıklamada, “ekonomi nereye gidiyor?” diye sordu.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Başer, hasat başlamadan üreticilerin fındığa iyi bir taban fiyat beklediğini belirterek, “Çiftçimiz daldaki fındığa umut bağlamış olup halen dahi iktidardan fındık fiyatı ile alakalı bir somut açıklama gelmemesi üreticimizi endişeye sevk etmektedir. Geçen seneye göre döviz kurundaki artış %120, piyasadaki fiili enflasyon %300, akaryakıt %310 artmışken, üreticimiz fındık taban fiyatında, bu artışlar dikkate alınarak artış beklemektedir. İktidar mensuplarından üreticimiz adına, fındık hasadına başlamadan muhakkak bir adım bekliyoruz. Fındık Giresun ölçeğinde üreticimizin alın teri, aynı zaman da ülkemize de katma değeri yüksek bir mamuldür. Fındığın başkenti Giresun olup, fındık ürünü ile geçinen direkt ve dolaylı milyonlarca insanımız vardır” dedi.

AHMET DAVUTOĞLU YARIN GİRESUN’DA

Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun yarın Giresun’da olacağını da hatırlatan Başer şunları kaydetti;

“Gelecek Partisi iktidarında üreticimiz mamulünü dövize endeksli olarak, hak ettiği değerini alacaktır. İşsizimiz iş sahibi olacak, üretim bazlı teşvik ve destekler artacaktır. Üniversite mezunu genç kardeşlerimiz gelecek’e umutla bakacak iş garantili eğitimlerin önü açılacaktır. İşçimiz, memurumuz enflasyon karşısında ezdirilmeyecek, ülkemizin doğal kaynakları aktif olarak kullanılacaktır. Ülkemizi girdiği bu dar boğazdan gelecek kadroları çıkaracak haksızlık ve yolsuzluk son bulacaktır. Haksızlıkla, yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele ederek, yanlış yapanlara hesap sorulacaktır. Bu anlamda Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımızın da katılım sağlayacakları ve Cuma günü Hüseyin Restoranda saat 13:00 ‘da gerçekleşecek olan Gelecek partisi Giresun 1.olağan il kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.