Dolar 18,8834
Euro 20,1368
Altın 1.115,60
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Bektaş’tan valiye tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Giresun Valiliği’nde muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda yaşanan ve basına yansıyan gerginlikle ilgili açıklama yaptı.

Bektaş’tan valiye tepki!
Eylül 26, 2022 5:38 am | Son Güncellenme: Eylül 26, 2022 5:41 am
204

Bektaş, halkın oyuyla seçilmiş olan muhtara gösterilen tepkinin anlamsız olduğunu belirterek, “Giresun Valiliği’nde düzenlenen toplantıda Giresun Valimiz Enver Ünlü’nün Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kemaliye Köyü Muhtarı Tülin Şenel’e, köy yollarıyla ilgili paylaşımlarına yönelik olarak tepki gösterdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.

Muhtarların sorunları dile getirmesinin doğal hakları olduğunu ifade eden CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş şunları kaydetti;

Muhtarlarımızın mahalle ve köylerimiz ile ilgili yakınmaları ve talepleri birkaç günlük bir geçmişe sahip olmayıp, uzun süredir resmi makamlar nezdinde dile getirilen, çözüm beklenen ve bir türlü giderilemeyen taleplerdir. Özellikle yol, su, elektrik ve ödeneklerle ilgili konularda yaşanan sıkıntılar, Muhtarlarımızın şahsi sorunları değil tüm halkımızın ortak sorunlarıdır. Yetkililerden beklenen davranış, bu ihtiyaçların dile getirilmesini, kamuoyu ile paylaşılmasını önlemek değil, sorunların giderilmesi için gayret göstermektir. Muhtar kelime anlamıyla “seçilmiş kişi” demektir. Seçilenlerin, temsil ettiği bölgenin sorunlarını dile getirmesi elbette en doğal haklarıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Giresun ziyaretinde muhtarlarımızla bir araya geldiği toplantıda ifade ettiği üzere; muhtarlarımızın ve onların temsil ettiği vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü iktidarımızın önceliklerinden olacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.