Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Bulancak Belediyesi Lise Meclisi ilk toplantısını yaptı

Bulancak Belediyesi tarafından kurulan Lise Meclisi ilk toplantısını Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da katılımıyla Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Bulancak Belediyesi Lise Meclisi ilk toplantısını yaptı
Ocak 18, 2023 12:55 am
89

Gençlerle sık sık bir araya gelmeye devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Yakar, “İlçemizde eğitim gören Liseli öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Belki de ülkemizde öncü olacak bir meclis kurduk. Onların istek, şikâyet ve taleplerini kendi aralarında değerlendirme fırsatı bulacakları ve aldıkları kararı bizlere ileterek ilçenin yönetimine katkıda bulunacakları bu ortamı önemsiyoruz. Gençler bizim için çok değerli. Aylık olarak bir araya gelerek İlçemiz ve gençlik adına güzel işler yapacağız” dedi.

İlk toplantıda alınan kararla, Üniversite sınavlarına hazırlık için her ay deneme sınavı yapılması kararlaştırılırken, sohbet ve müzikli toplantı gençlerin oldukça beğenisini kazandı.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk ve Selçuk Türkmen’de iştirak ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.