Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

Duroğlu’na doğalgaz sözü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Duroğlu beldesine doğalgaz müjdesi verdi.

Duroğlu’na doğalgaz sözü
Aralık 10, 2022 7:46 am
124

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın beraberindeki Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ve Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarette Duroğlu beldesine doğalgaz talebi Bakan Dönmez tarafından olumlu karşılandı. Dönmez, Duroğlu beldesine önümüzdeki süreçte doğalgaz verilmesi için söz verdi.

Bakanlığın Giresun ve ilçelerinde devam eden proje ve çalışmalarıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Milletvekili Kadir Aydın, “Yerelden aldığımız şikayetler üzerine sahada şebeke çalışması devam eden doğalgaz yatırımlarıyla ilgili bazı aksaklıkların, gecikmelerin söz konusu olduğunu Sayın Bakanımıza ilettik. Kendileri de konunun takipçisi olacaklarını, aksaklıkların sahada yaşanmaması ve yatırımların ivedilikle bitirilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerini beyan ettiler. Ayrıca Duroğlu beldemizde de önümüzdeki süreçte doğalgaz planlaması yapılması ile ilgili Sayın Bakanımızın bir sözü oldu. İnşallah bunu da kendimiz bir müjde olarak alıyoruz. Yakın zamanda da bu süreçle ilgili bir takvimin açıklanacağını tahmin ediyoruz. Her daim milletimizin geleceği için gayret eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, değerli Bakanlarımıza ve yerelde bu işlerin takipçisi olan çok kıymetli Belediye Başkanlarımıza yaptıkları çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.