Dolar 18,8949
Euro 20,0342
Altın 1.117,75
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Fatma Zehra bebek için son % yüzde 20!

Konal, yüzde 20’lik kısmı karşılayacak olan hayırsever iş insanına ilk ruhsat sahibi MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş olan aracını hediye edecek.

Fatma Zehra bebek için son % yüzde 20!
Ağustos 8, 2022 7:48 am
216

Hayat mücadelesi veren SMA Tip 1 hastası Fatma Zehra bebek ve ailesinin yakasını hastalıklar bırakmıyor. SMA hastalığıyla mücadele eden Fatma Zehra bebek şimdi de Zona hastalığına yakalandı. Babası Tufan Eken ise damar tıkanıklığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Fatma Zehra bebek ve ailesini hiç yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, anlamlı bir paylaşımda bulundu. Konal, Fatma Zehra bebeğin tedavisi için başlatılan yardım kampanyası için kalan son yüzde 20’lik kısmı karşılayacak olan hayırsever iş insanlarına, ilk ruhsat sahibi Türk Dünyasının Başbuğu, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş olan 1993 model Audi marka otomobilini bir lirasını dahi almadan hediye edeceğini açıkladı.

Otomobilin manevi değerinin şahsı için çok büyük olduğunu ifade eden Konal,  “yıllarca sahibi olmak İçin çaba sarf ettiğim, aileme, evlatlarıma mirasım olur diye düşündüğüm bu aracımı, verdiğim kararla Fatma kızımız için eğer gereken bağışı yapabilecek biri varsa ona verme kararı aldım. Satıyorum diyemem, çünkü asla satmak gibi bir düşüncem olmadı,olamazda. Benim için manevi değerinin karşılığı asla maddiyatla paha biçilemez olan antika değerindeki aracımın değeri ortalama 500 bin dolardır. Bugün Fatma kızımızın tedavisi için gereken ücret ise 380 bin dolar. Ben varsa 300 bin dolar bağış yapacak birileri, noter masraflarını dahi kendim karşılayıp aracımı o gönül insanına bağışlamaya hazırım. Bir canın, Fatma kızımızın babasından, ailesinden kopmasına izin vermektense; hep yaşayacak olan, belki de benden daha iyi koşullarda yaşatacak olan başbuğumun hatırasını vermeye hazırım. Biliyorum ki merhum başbuğumda böyle isterdi. Allah hiç kimseyi evladı ile sınamasın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.