Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Giresun Gelişim Platformu hakkında bilgi verdi

Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi Muhtarı ve Giresun Gelişim Platformu GİGEP) Başkanı Mesut Aydın, İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Suna Üstüner’i makamında ziyaret etti.

Giresun Gelişim Platformu hakkında bilgi verdi
Şubat 6, 2023 5:41 am
63

Muhtar Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Kendisi ile verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Muhtarlığımız ve Giresun Gelişim Platformu’nun çalışmaları ile ilgili detaylı bir sunum yapma fırsatı bulduk. GİGEP inovatif programlarını beğeni ile karşılaşmaları bizi ziyadesiyle onore etti. Kendisini Giresun’umuza davet ettik. Barış Manço Kültür Parkı projesi içeriğine takdirleri doğrultusunda ‘KADES’ programı başta olmak üzere kadın ve gençliğe yönelik uygulamalar ekleme kararı aldık. Bu ziyarette de öncesindeki Ankara programımızda da ilk ve tek önceliğimiz Giresun’umuzdu. İlimizi bulunduğumuz konum itibari ile her platformda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti ve netice almanın mutluluğu içerisindeyiz. Sayın Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakan’ımızın iştigal ettiğimiz konularla ilgili fikir ve beyanlarını bizlere ileterek motivasyonumuzu artırdı. Şimdi sıraya koyduğumuz projelerimizi tek tek hayata geçirip mesuliyetimizin gereğini yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.