Dolar 18,8829
Euro 20,0317
Altın 1.099,04
BİST 5.235,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Giresunspor moral buldu

Çotanaklar, 8 hafta sonra galibiyete kavuştu ve üzerindeki ölü toprağı attı

Giresunspor moral buldu
Kasım 8, 2022 5:27 am
152

Spor Toto Süper Lig’de sahasında İstanbulspor’u 3-2 yenen Bitexen Giresunspor’da, bir yandan Ziraat Türkiye Kupası diğer yandan da Süper Lig maçı hazırlıkları sürüyor.

Yeşil Beyazlılar’ın Kulüp Asbaşkanı Zafer Olgun, 8 maç sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Olgun, yaptığı açıklamada, 8 haftadır devam eden kötü sürece İstanbulspor galibiyetiyle “dur” dediklerini belirtti.

Haftalardır üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu ifade eden OIgun, “Oyuncularımızın iyi mücadelesine rağmen bir türlü galip gelemiyorduk. Şanssızlığımızı nihayet İstanbulspor karşısında kazanarak kırdık. 8 maç sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Olgun, ligde kalan haftalar için yeni bir sayfa açmak istediklerine kaydederek, “Kalan haftalarda da iyi mücadele edecek ve güzel sonuçlara imza atacağız. Giresunspor, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da lige renk katacaktır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.