Dolar 18,8854
Euro 20,1115
Altın 1.114,61
BİST 5.278,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Giresun’un altyapısı güçlendiriliyor!

Giresun’un altyapısı güçlendiriliyor!
Ekim 7, 2022 7:54 am
177

Bu kapsamda belediye, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekesinin sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayıp, bakım ve onarımlarını yaparken aynı zamanda yeni boru hatları ile altyapı güçlendirme çalışmalarını da sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek: ‘’Biten projelerimiz ve devam eden projelerimiz var. Göreve gelirken Giresun’a değer mega projelerimizi hayata geçireceğimizi vaat etmiştik. Bu projelerimizi hayata geçirirken bir taraftan da şehrimizin altyapısını güçlendirici hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 2022 yılı boyunca şehir genelinde 15 bin metre kanalizasyon ve yağmursuyu, 9 bin metre içme suyu şebekesi olmak üzere toplam 24 bin metre yeni boru hattını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.