Dolar 18,8840
Euro 20,1114
Altın 1.112,79
BİST 5.260,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Meclis Başkanı kim olacak?

Giresun TSO’da bugün meclis ve yönetim kurulu seçimi var

Meclis Başkanı kim olacak?
Ekim 7, 2022 7:32 am
187

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen meslek komiteleri seçimlerinin ardından oda meclisi ve yönetim kurulu hakim nezaretinden gerçekleştirilecek olan seçimle belirlenecek. En yaşlı meclis üyesi Şakir Karabıçak başkanlığında toplanacak olan meclis toplantısında ilk olarak meclis başkanlığı seçimi yapışacak. Meclis başkanlığı için Şükrü Ataün, Fikret Günaydın ile Ahmet Fehmi Tozlu’nun adı ağır basıyor. Seçime tek isimle mi? yoksa iki isimle mi? gidilecek merak konusu.

Meclis başkanlığı seçiminin ardından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi yapılacak. Mevcut Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun güven tazeleyeceği seçimde yönetim kurulunda değişikliğe gidilecek mi? seçim sonrası belli olacak. Bilindiği gibi Giresun Ticaret ve Sanayi Odası komite seçimlerinde Hasan Çakırmelikoğlu ile Nuh Demir’in listeleri yarışmış, Çakırmelikoğlu’nun listesi seçimi firesiz olarak kazanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.