Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Öncü Gazetesi “Yanılmışız” dedi!

Giresun Öncü Gazetesi bugün yayınlanan manşette okuyucularından “Yanılmışız” diyerek özür diledi.

Öncü Gazetesi “Yanılmışız” dedi!
Ocak 5, 2023 7:25 am
104

İşte öncü gazetesinin manşet haberi;

YANILMIŞIZ!

31 Aralık 2021 tarihli gazete manşetimizde ‘2022 YILI TURİZM YILI” olacak başlıklı bir haber yayınlamıştık. Geride bıraktığımız 2022 yılında bırakın turizm yılı olmayı Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm destinasyonu olan Giresun Adası ziyarete kapatılıyordu. Giresun’da 2022 yılında turizm adına ne yapıldı derseniz; yayla yolarına dökülen asfalttan başka hiçbir şey.

TRABZON’U BIRAKIN ORDU TURİZM DE UÇUŞA GEÇTİ!

Giresun’da turizm adına yerel yöneticiler tarafından ciddi manada hiçbir çalışma yapılmazken, yanı başımızdaki Ordu ne değil, neler yaptı biliyorumusuz?

Akılda kalanları hatırlatalım; Kurvaziyer Gemisini rotasına aldırdı. Kurvaziyer gemisi Giresun’u el sallayarak geçti. Ordu’da sırada feribot seferi var. Bir kaya parçası olan Hoynat Adası parlata parlata turizme kazandırdı. Ordu’nun yaylaları balon turizmi ile tanıştı. İlk balon seferi, menderesleriyle ünlü Perşembe yaylasında yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Rıhtım ile Teleferik alt istasyonu arasında turistik amaçlı nostaljik tramvay projesi başlattı.

ALLAHTAN DOĞAL GÜZELLİKLERİMİZ VAR

Allahtan Giresun olarak Ada, Kulakkaya, Kümbet Yaylası, Kuzalan Tabiat Parkı, Mavigöl ve Göksu Travertenleri gibi doğal turizm destinasyonlarımız var.

Haber-Yorum: Mustafa Demir / Öncü Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.