Dolar 18,8888
Euro 20,0224
Altın 1.113,84
BİST 5.285,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Sokak, Giresunspor’u başarılı buluyor

Bitexen Giresunspor sosyal medya ekibi sahaya indi, Giresunlulara Bitexen Giresunspor’u sordu

Sokak, Giresunspor’u başarılı buluyor
Ağustos 26, 2022 7:47 am
191

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un sosyal medya ekibi sokak röportajı yaptı.

Vatandaşlara sorular soruldu, “Giresunspor’u başarılı buluyoruz, Hakan başkana da Hakan hocaya da güveniyoruz.” cevapları alındı.

Giresunspor mikrofonlarına yanıt veren taraftarların cümlelerini sizler için derledik. Bakın Giresunsporlu taraftarlar, Giresunspor için neler söylemiş. “Giresun değişik bir takım oldu bu sene. Bu sezon düzgünlük var. Şımarmadan mücadele eden isimler var. Ansızın gelen galibiyetler çok hoşuma gitti. Çok güzel bir galibiyet oldu. İyi bir oyun yakaladık. İnşallah her şey daha güzel olacak. Giresunspor bizleri memnun etmiştir. Bu sene Giresunspor’u çok başarılı buluyorum. Gururlandık. Allah razı olsun Giresunspor’dan. Galatasaray’ı yendik, Kasımpaşa’yı yendik. Şimdi sıra Kayseri’de.”

“Çok iyi bir oyun çıkardık Kasımpaşa maçında. Kendi evimizde Kasımpaşa’yı yenmek çok iyi oldu. Çok iyi mücadele oldu. Giresunspor’a teşekkür ederiz. İkinci galibiyetimiz oldu. İyi bir başlangıç oldu. Temennimiz daha iyi olmamız. Yönetim, teknik heyet ve futbolculara güveniyoruz. Giresunspor güzel top oynuyor. Ben Hakan hocaya da güveniyorum. Kayseri’den çok çok üstünüz. Yeneriz. Zor maça ama kazanırız. Yener geliriz. Hakan Keleş bizim için çok büyük bir hoca. Galatasaray’ı her sene yeniyoruz. Başkan Hakan Karaahmet’i de başarılı buluyoruz. Hakan başkan takımı aldı, parasız şampiyon yaptı. Geçen sene ligde kaldık. Şuan iyi yürüyor Giresunspor. Giresunspor’a tarihi başarılar yaşattı. Takımımıza destek verelim, biz bize yeteriz.” ifadeleri kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.