Dolar 18,8620
Euro 19,8932
Altın 1.097,29
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Taşerona Hayır Kadroya Evet

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Giresun İl Başkanlığı ve HBYS Platformu Giresun Temsilciliği Samsun’da gerçekleştirilen “Taşerona Hayır Kadroya Evet” basın açıklamasına katıldı. 

Taşerona Hayır Kadroya Evet
Aralık 20, 2022 6:42 am
134

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Giresun İl Başkanı Yılmaz Gökçe, kamu kurumları iş yerlerinde çalışanların bir bütünün parçası olduğunu kaydettiklerini belirtti.

“Taşerona Hayır Kadroya Evet” çağrısı yaptıklarını bildiren Gökçe, “Bu bütünlük ilkesinden hareket ederek 2 Nisan 2018 yılında vhk, temizlik, güvenlik, danışma yönlendirme, teknik ve bakım personelleri gibi bir çok alanda kadrosunu almış işçiler var iken, diğer taraftan aynı kurumlarda en başta Hastane Bilgi İşlem HBYS çalışanları olmak üzere, radyoloji MR görüntüleme merkezi, diş protez teknisyenleri, şoförler, yemekhane, laboratuvar tekniker ve teknisyen çalışanları gibi bir çok birimde kadrosunu alamayıp kapsam dışı bırakılmış işçilerimizde var. Bu işçiler geleceğe güvenle bakamayıp maddi ve manevi zorluklar içinde, işlerini her an kaybetme endişesinde olup mağduriyet yaşamaktadırlar. Bu durum iş yerlerimizde hizmette kalite, motivasyon ve iş barışını ayrıca olumsuz etkilemektedir. Anayasamızın Sosyal Devlet ilkesine aykırı olduğu da kesindir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.