Dolar 18,8864
Euro 20,0325
Altın 1.103,81
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

TDV öğrencileri sevindirdi

TDV Giresun Şubesi Kadın gönüllüleri ile TDV Espiye Şubesi tarafından hayırseverlerin desteği ile temin edilen kıyafet, ayakkabı ve çeşitli hediyeler

TDV öğrencileri sevindirdi
Kasım 28, 2022 6:49 am
144

Espiye Güzelyurt Köyü ilkokulu ve ortaokulunda öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı.

Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe, Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Kadın kolları,  KYK Manevi rehberi  Asiye Cesur, Espiye Kur’an kursu öğreticisi Atike Akgün ile Giresun üniversitesi bayan gönüllülerinin özverili çalışmalarıyla temin edilen kıyafet ,ayakkabı ve çeşitli oyuncakların Güzelyurt köyü ilk/Ortaokulundaki öğrencilere  dağıtıldığını söyledi.

Müftü Gülbe, öğrencilere  “Geleceğinizi güzel kılmak için uğraşıyoruz. Sizlerin iyi bir eğitim alıp sağlam adımlar atmanız gerekiyor. İstikameti güzel, ihlaslı, imajı düzgün, iletişimi düzgün ve ilim düşkünü olmanız gerekiyor. Sizin için ne kadar fedakarlık yapılsa azdır.” dedi.

Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe, kıyafetlerin hazırlanmasında ve dağıtılmasında  emeği geçen TDV temsilcilerine,  bayan gönüllülere, hoca hanımlara ve okul idaresine teşekkür etti.

Güzelyurt köyü ilk/ Ortaokulu Müdürü  Uğur SAĞLAM, öğrencilere bu anlamlı yardımlarından dolayı ilçe Müftüsü Osman Gülbe’ye, TDV temsilcilerine ve gönüllü elamanlara teşekkür etti.

(FİKRET BIYIK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.