Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

TSO: Bu şehir hepimizin

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, yapılan davet üzerine dün Gazi Caddesi’ndeki Neşe Çay Ocağında esnaf ve vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

TSO: Bu şehir hepimizin
Ocak 10, 2023 7:43 am
88

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gündemdeki konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, Giresun’a yapılan ve yapılması düşünülen yatırımlar ve projeler değerlendirildi. Neşe Çay ocağı sakinleri, Çakırmelikoğlu’na davetlerine icabet ettiği için teşekkür ettiler. Çakırmelikoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak Giresun’un gelişip kalkınması, daha fazla yatırım alabilmesi için şehrin tüm dinamikleri ile sürekli istişare halinde olduklarını ve toplumun her kesiminin görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, “Bu şehir hepimizin ve şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek hepimizin öncelikli görevidir. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz başta olmak üzere toplumun her kesiminden bizlere gelen talep ve istekleri yakından takip ediyor, neticesini de kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Davetiniz için teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.