Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Kılıçaslan: AKP iktidarına sandıkta gerek cevap verilecek

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçiminde Halkın “Yeter Söz Milletindir” diyeceğini belirterek, seçimleri açık ara farkla Millet İttifak’ının kazanacağını söyledi.

Kılıçaslan: AKP iktidarına sandıkta gerek cevap verilecek
Şubat 1, 2023 8:33 pm
65

Kılıçaslan, Türkiye Siyasi tarihinde ilk kez böyle bir ittifak sisteminin uygulandığını, bu ittifakta görüşleri, ideolojileri farklı 6 partinin olmaz denileni başarıp bir araya gelerek Ülke geleceği için çok ciddi çalışmalar yaptığını kaydetti. Kılıçarsaln, 20 yılı aşkın zamandır Ülkeyi içinden çıkılamaz kaoslara sokan AK Parti iktidarının Millet İttifakı ile sandıkta gereken cevabı alacağını ifade etti.

Gelecek Partisi İl Başkanı Kılıçaslan açıklamasının devamında şunları kaydetti;

“14 Mayıs Ülkemiz açısından tarihi bir gün olacaktır. Ülke genelinde olduğu gibi Giresun’lu hemşerilerimiz de ekonomik buhran içerisinde yarınını düşünemezken iktidar kesiminde bazıları özellikle 3-5 yerden maaş alıyor, gününü gün ederek adeta saltanat keyfi yaşıyor. Yolsuzluk ve talan almış başını gidiyor. İşte bu ve daha birçok sebepten dolayı insanlarımız artık 14 Mayıs’ı neredeyse iple çekiyor. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi 3,5 ay sonra Ülkemiz özlediği Huzur ve Güven ortamına Millet İttifakı ile kavuşacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.