Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

TÜGVA Bulancak kış okulları başladı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliğinin geleneksel olarak her yarıyıl tatilinde düzenlediği Kış Okulları Pazartesi günü itibariyle başladı.

TÜGVA Bulancak kış okulları başladı
Ocak 24, 2023 6:39 am
73

Yaklaşık 12 gün sürecek Kış Okulu TÜGVA Bulancak Vakıf Binası ve velilerin talebi üzeri Bulancak Millet Bahçesinde 100’e yakın gencin katılımıyla başladı. Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi ve Sosyal Etkinliklerin olacağı Kış Okulu açılışına katılan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Hayat kitabımız Kur’an-ı Kerim’i bugün her zamankinde daha fazla öğrenmek, okumak en önemlisi anlamak zorundayız. Daha birkaç gün önce Müslümanların en kutsalı olan Kur’an-ı Kerim’e yapılan alçak saldırıya şahit olduk. Şüphesiz Allah dinini ve kitabını koruyacaktır. Kur’an-ın bizim tarafımızdan korunmaya ihtiyacı belki yoktur ancak bizim O’nun tarafından korunmamıza ihtiyacımız vardır. Bugün İsveç’te Türkiye konsolosluğu önünde yaşanan hadiseler gösteriyor ki İslam’ın sancağı Türkiye’dir. Ve Allah’ın izniyle bu gençliktir. Bizler gençliğimize güveniyor ve inanıyoruz.” Dedi.

Kış Okullarımız ve buna benzer eğitimlerin bugün daha önemli olduğunu söyleyen Göktekin “Kış Okullarımıza tercih eden tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler bu mini tatilde çocuklarımıza hayat kitabımız öğretirken öz değerlerimizi de anlatmaya ve bunları yaparken onlarla tatil yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.