Dolar 18,8854
Euro 19,9812
Altın 1.108,86
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Yakar: Bulancak için çalışıyoruz

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı ve üstyapı çalışmalarına hız verilirken yaklaşan kış mevsimi öncesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların üst yapı işlerinin de bitirilmesi hedefleniyor.

Yakar: Bulancak için çalışıyoruz
Ekim 20, 2022 7:11 am
158

Belediye Başkanı Recep Yakar, yaşadıkları şehri en güzel haline dönüştürmek için büyük bir çaba gösterdiklerini kaydetti. Bir ilçe belediyesi ve sınırlı bir bütçeye sahip olmalarına rağmen ilçe ölçeğinde Mega Projelere ve çalışmalara imza atmaya devam ettiklerinin altı çizen Başkan Yakar, “Bölgenin en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Bulancak Millet Bahçesi çok kısa bir süre sonra halkımızın kullanımına ve hizmetine sunulacaktır. Yine bölgenin en uzun ve donanımlı Bisiklet ve Yürüyüş yolunu ilçemize kazandırmak için çalışmalarımıza hız verdik. Şimdi de ilçemizin en büyük park ve sosyal alanlarından olacak Akıncı Parkımızda çalışmaları hızlandırdık. Alt yapısı olmayan cadde ve sokaklarımıza girerken, doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm cadde ve sokaklarımızın üst yapılarını da yerine ve mevkisine göre en güzel şekilde tamamlıyoruz. Bu anlamda bölgede en fazla doğal görünümlü küp taş döşemesiyle ilçemizi dantel dantel işlemeye devam ediyoruz. Biz Bulancak için verdiğimiz çalışma sözünü fazlasıyla yerine getirmek için çaba göstermeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yakar, ilçede devam eden çalışma ve projeleri şöyle sıraladı;

AKINCI PARK’DA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

“Duble sahil yolu ve iç sahil yolu arasında, Gazi Ortaokulu karşısında yapımı devam eden ve tamamlandığında Bulancak’ın en büyük ve önemli yeşil park ve sosyal alanlarından biri olacak AKINCI PARK çalışmalarına hız verildi. Projenin yaz mevsimi öncesi büyük oranda tamamlanması hedefleniyor.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizde doğalgaz ağının yaygınlaşması için merkez çevresindeki mahallerde yeni hatların döşenmesine hız verildi. Belediye olarak yapılan çalışmalara destek vererek hızlanasını sağlıyoruz. 2023 yılı sonuna kadar tüm ilçede doğalgaz kullanımı tamamlanmış olacak.

KÜPTAŞLA CADDE VE SOKAKLARIMIZ YENİLENİYOR

Altyapı ve doğalgaz çalışması biten tüm cadde ve sokaklarımıza hızla girerek; yerine göre Küptaş, Kilit Parke, Baskı Beton kaplamalarını ve kaldırımlarını tamamlıyoruz. Yeni aydınlatma ve yerine göre saksı ve yeşil alan çalışmalarıyla nihai dönüşümlerini sağlıyoruz. Yapılan yeni düzenlemelerden vatandaşlarımızın da son derece beğeni ve memnuniyet duyması şevkimizi ve hızımızı artırıyor. Son olarak Fatih Caddesi; Gazi Ortaokulu –  Demirel Petrol arası kaldırımlarımızın küp taş kaplamaları tamamlanırken, İhsaniye Mahallesi Lale Sokakda küptaş çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

HER YERDE SAHADAYIZ

Yine bunların yanında; Şemsettin Mahallesi-Karadere bağlantı yolu tesviye ve iyileştirme çalışmalarına başlarken bitiminde bu yolumuzu beton kaplama ile kullanıma açıyoruz. Galericiler Sitesi arkasındaki yolumuzu ve kaldırımlarını kilit parke ile döşüyoruz. 2. OSB’nin sahil yolu girişini ve kaldırımlarını yenileyerek düzenliyoruz. İlçemizin her sathında yol ve kaldırımlarımızda bakım ve onarım çalışmalarıyla aksaklıkları ve kötü görüntüleri ortadan kaldırıyoruz.

TOPRAKDEĞİRMENİ MAHALLESİ MUHTAR EVİNE KAVUŞUYOR

Toprakdeğirmeni mahallesi muhtarımızın talebi üzerine iki sahil yolu arasında hem muhtarlık ihtiyaçlarına cevap verecek hem de mahalle halkının istifadesine sunulacak ahşap Muhtar evi tesis ettik. Muhtarlarımızla da uyum içinde çalışarak mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yapılan tüm bu çalışmalar ve gayretler daha iyi bir Bulancak, daha yaşanabilir şehir için. Tüm halkımıza hayırlı olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.