Dolar 18,8677
Euro 19,9035
Altın 1.097,05
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Yedi Renk Giresun resim sergisi Görele’de

Görele Belediyesi tarafından Türkiye, Azerbaycan ve Kırgızistan’dan ressamların eserlerinin yer aldığı “Yedi Renk Giresun” resim sergisi açıldı.

Yedi Renk Giresun resim sergisi Görele’de
Aralık 21, 2022 7:59 am
122

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Bedri Rahmi Eyüpoğlu Sergi salonunda 10 gün açık kalacak sergide AK Parti Giresun Milletvekilimiz Sabri Öztürk’ün de aralarında bulunduğu 7 ressama ait 80 eser yer alıyor. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele ve Şebinkarahisar ilçelerinde gerçekleştirilen sanat çalıştayı ile birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığını söyledi. Görele’nin kültür ve sanatta kendisini ispatladığını vurgulayan Erener, “İlçemizin doğal güzelliklerini resmeden, onları dünyaya tanıtan özellikle gelip görenlerin aşık olduğu Delikli Taşın bile tuvallere aktarıldığı muhteşem bir çalışma oldu. Yakın zamanda da Görele doğumlu olan Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nun ismini taşıyan güzel bir çalıştaya imza atacağız ve Görele’nin ismini her zaman olduğu gibi sanatta duyurmaya devam edeceğiz. Ben bize böylesine muhteşem güzellikler sunan başta Milletvekilimiz Sabri Öztürk olmak üzere katılımcı ressamlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekilimiz Sabri Öztürk ise sanatın insanlarla buluşmasını çok önemsediğini belirterek, “Görele’nin doğal güzelliklerini tuvallere aktardık ve muhteşem eserler ortaya çıkardık. Aslında bu bir başlangıç diyebiliriz. Daha fazla sanatçının katılacağı, daha geniş çalıştaylar yapmak istiyoruz. Sanatçılar bulunduğu yeri güzelleştirirler. Ülkenin güzelliklerini insanlara aktarırlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.