Dolar 18,8694
Euro 19,9101
Altın 1.098,53
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Azılı Mustafa düşmanları!

Aralık 22, 2022 7:03 am
136

Türk’ün iki sevgili Mustafas’ından ilki Hz. Muhammed Mustafa, diğeri ise Mustafa Kemâl Atatürk’tür. Son 20 yılda iki Mustafa’mıza Müslüman görünümlü münafıklarca öylesine insafsızca saldırıldı ki her ikisinin ismi de ders kitâplarından çıkarıldı.

 

Yunanlılar Eskişehir’i işgâl edip Mihalıççık ilçesinde bulunan CÂMİKEBİR adındaki câmiyi harap eder ve bu câmi içinde namaz kılınamayacak bir hale gelir.

 

Atatürk’ün yanından ayırmadığı ve kendisine devamlı hizmet eden Mihalıççık’lı Ali Çavuş Atatürk’e, Câminin halini ve namaz kılmakta yer bulamadıklarını anlatır.

 

Ali çavuş’un durumu kendisine anlatması üzerine Atatürk derhal harekete geçiyor ve kendi cebinden para yardımı edip çok kısa bir zaman içinde câmiyi onartarak içinde namaz kılınacak duruma getirtir.

 

Atatürk gibi böyle büyük bir lideri, bugün bazı soyu bozuklar din düşmanı olarak tanıtarak, O’nu yetişen nesillerimizin nazarlarında küçük düşürmeye çalışmaktadırlar.

 

ATATÜRK’E DİNSİZ DİYENLERİN DAHA DÜN ŞANLIURFA’DA YAPTIKLARI REZALETE BAKIN;

Şanlıurfa, Haşimiye Meydanı’ndaki bir ekmek fırını Protestan Kilisesi’ne dönüştürüldü. Şanlıurfa merkezdeki eski bir ekmek fırını, tadilattan geçirildikten sonra Protestan Kutsal Nur Kilisesi adı altında açıldı.

 

Bunlar değil mi, Atatürk’ün Câmiye çevirttiği kiliseyi, birkaç yıl evvel tekrar kiliseye çevirenler?

 

BU ATATÜRK DÜŞMANLARI DEĞİL Mİ;

742 Kilise,

69 Manastır,

63 Şapel,

24 Manastır

Ve 1 Bazilikayı Kültür bakanlığının envanterine kaydederek, fakir milletin hazinesinden, yeniden âyin yapılabilir duruma getirmek için yeniden onaranlar?

 

BU MEMLEKETTE HER KES HER ŞEYİ KULLANDI.

Atatürkçü geçinen zavallılar Atatürk’ü, sureti haktan gözüken sahtekârlar ise İslâm’ı kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusun kullandılar ve halen daha kullanmaktadırlar.

 

Birileri Atatürk’ü, hayvâni ve ahlak dışı yaşantılarına referans gösterip, ekşimiş ve kokuşmuş, adına çağdaşlık denen Batı maskaralığından ibâret zıppır yaşantılarını Atatürkçülük adı altında korumaya almak isterlerken,

 

Bir başkaları da, utanıp sıkılmadan ve de Allah’tan korkmadan İslâm dinini, devlet düşmanlıklarını ve Türk milletine, O’nun milli değerlerine karşı olan kinlerini kamufle etmek için kullanmaktalar.

 

TÜRK MİLLETİNİN İKİ MUSTYAFASI VARDIR.

Türk milletinin iki Mustafa’sından ilki, iki cihan güneşi Peygamberimiz Hz. Mustafa’dır,

Diğer ikinci Mustafa’mız ise Mustafa Kemâl Atatürk’tür.

 

Birinci Mustafa’mız, Allah adına şeytanın istilâsından gönüllerimizi,

İkinci Mustafa’mız da, Sevr sonrası müstevlilerin istilâ ettiği vatanımızı kurtarmıştır.

 

Türk milleti, bu iki Mustafa’sının gösterdiği yoldan sapmadığı müddetçe; tapusu Allah tarafından ve O’nun dilemesi sonucunda, ikinci kez, 9 Eylül 1922 de düşmanın İzmir’den denize dökülmesiyle Türk milletine kesilen bu topraklarda ebediyen var olup, hür ve başımız dik yaşayacağız.

 

Anadolu’nun tapusu Türklere birinci kez Malâzgirt Savaşından sonra,

İkinci kez ise, Atatürk’ün önderliğinde kazandığımız İstiklâl Harbi sonucunda kesilmiştir ve son tapumuzdur, kıyamete kadar da tapumuz bâkidir.

 

İçeride ve dışarıdaki Türk düşmanları, ne kadar havlasalar da, yırtınsalar da, kuduz itler gibi saldırsalar da, Allah’ın Türk milletine olan bu takdiri değişmeyecektir.

 

Müslüman geçinen koyunları ve boyunları HAÇLI münafıklardan Muhammed Mustafa’yı, Atatürkçü geçinen lâik(!) yobazlardan ise Gâzi Mustafa’yı korumak için mücâdele etmemiz şarttır.

 

Son 20 yılda iki Mustafa’mıza Müslüman görünümlü münafıklarca   insafsızca saldırıldı ve her ikisinin ismi de ders kitâplarından çıkarıldı.

 

Meselâ;

2004 de Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi ders Kitabında Kelime-i tevhit’ten Peygamberimizin ismini çıkarıldı.

 

Yazarı AKP Milletvekili Doç. Dr. Ömer Yılmaz olan 4. sınıf Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Ders Kitaplarının 27 ve 106. sayfalarında peygamberimizin resmi basılarak İslâm güncellendi!

 

Okullarımızda okutulan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi ders Kitabında Fâtih’a’nın son bölümünü, bilerek noksan yazıldı.

 

Ahlâk Bilgisi ders Kitabında Amenerrasulu’nün ”Gavmil kâfirin” bölümünü kaldırıldı.

 

Dini bayramlarımızı, RAMAZAN- KURBAN- PASKALYA, YORTU şeklinde kitaba koyarak çocuklarımızın zihinleri çelindi.

 

Dinimiz İslâm, son 20 yıl içinde böylesine tahrip ve tahrif edilirken, bunca cemaat, tarikat, vakıf ve anlı şanlı liderlerinden, Müslüman kılıklı yandaş yazarlardan, ekran yosması ilâhiyatçılardan en küçük bir itiraz gelmedi.

 

VAR MISINIZ?

VAR MISINIZ İKİ MUSTAFA’MIZI SAVUNMAYA?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.