Dolar 18,8763
Euro 19,9659
Altın 1.108,51
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 13°C

Güzel hizmetler aldık

Orhaniye Köyü Muhtarı Aşkı Konal yatırım ve çalışmaların devam ettiğini belirterek köylerine İl Özel İdaresi tarafından güzel hizmetler yapıldığını söyledi.

Güzel hizmetler aldık
Ekim 18, 2022 4:33 am
143

Muhtar Aşkı Konal “Giresun İl Özel İdare sayesinde 9 adet 1000’lik büzleri aldık ve tehlike arz eden menfez ağızlarına koyduk. Bunun yanında 3 adet toplam 25 metre uzunluğunda istinat duvarı yaptırdık. Sadece istinat duvarlarımızın üzerlerinin beton dökülmesi kaldı. Toplam 350 hanesi olan köyümde şu ana kadar özellikle eski Batlama yolumuza 2 bin 300 metre uzunluğunda beton yol döktük. Yaklaşık 500 metre civarında stabilize yolumuz var oranında beton yol yapılması için girişimlerimiz sürüyor. Eski Batlama yolumuzun önemi büyük çünkü Batlama ana yol her hangi bir sorunda kapanırsa ulaşım bu yoldan sağlandığı için önemli görüyoruz.  Köyün ana yolu asfalt olarak yapıldı bazı bölümlerine yama yapılmasını istiyoruz” dedi.

Özel İdarenin büyük desteği sayesinde su sorunlarının da çözüldüğünü belirten Muhtar Konal diğer çalışmaları da şu şekilde özetledi;

“Köyümüzün elektrik şebekesi 1982 yılında yapıldığı için çağımızın imkânlarına cevap veremiyor. Çoruh Aksa idaresi ile görüşmelerimizi yaptık yapıyoruz bu sorunu da çözeceğiz.

Köyümüze bu hizmetlerin getirilmesinde emeği geçen başta sayın valimize il genel meclis üyelerine, Özel İdare Genel Sekreteri ve diğer yetkili kişilerine sonsuz teşekkür ediyorum Özel İdareye ne zaman gidersem taleplerimiz imkânlar doğrultusunda karşılandı hiç boş dönmedik var olsunlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.