Dolar 18,8601
Euro 19,8409
Altın 1.098,20
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Çok Bulutlu
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pts 17°C
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C

Milletvekili Kadir Aydın’da yeni yıl mesajı

“2023’de cumhuriyetin ikinci yüzyılının tohumları atılacak”

Milletvekili Kadir Aydın’da yeni yıl mesajı
Aralık 31, 2022 6:48 am
104

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın,  Giresunluların yeni yılını kutlayarak, 2023 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti. Milletvekili Aydın yayımladığı yeni yılı mesajında, 2023 yılının milletin refah seviyesinin daha da arttığı ve enflasyonun tek hanelere düştüğü bir yıl olacağını kaydetti.

2023 yılında Türkiye cumhuriyetinin ikinci yılına dair tohumların atılacağını ifade eden Aydın, “Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru yürüdüğümüz bu yıl küresel ölçekte yaşanan ekonomik sorunlara rağmen ülkemizin gücünün tescillendiği bir yıl olarak geçmiştir. Türkiye büyümesini, yükselişini ve gelişmesini son 20 yılda olduğu gibi bu yılda sürdürmeyi başarmıştır. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, dış politikadan ulaşıma kadar hemen her alanda Türkiye’de ilkleri başarmanın haklı gururunu her daim yaşıyoruz” dedi.

Milletvekili Kadir Aydın mesajında şunları kaydetti;

“Sosyal devlet anlayışının gereğini her daim yerine getiren hükümetimiz, insanımızın mağduriyet yaşamaması için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmemiştir. Kaynaklarını her daim milletimizin lehine kullanan bir anlayışla atılan adımlar şüphesiz ortadadır. Enflasyonun üzerinde yapılan gelir artış oranları, yerli aracımız, yerli insansız hava araçlarımız ve savaş uçağımız, aralıksız sürdürülen doğalgaz ve petrol rezervi arayışları, EYT gibi pek çok alanda yapılan çalışmalar ile milletimizin ihtiyaç duyduğu her konuya öncelemeye devam edeceğiz. 2023 seçimleri ülkemiz için diğer seçimlerden, her 5 yılda yapılan seçimlerden farklıdır. Her zaman söylediğimiz gibi bu seçim yüzyılın seçimidir. Milletimizin ferasetine her daim inanıyoruz. Önümüzdeki yıl milletimizin refah seviyesinin daha da arttığı, enflasyonun tek hanelere düştüğü bir yıl olacaktır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına dair ekilen tohumlar bugün olduğu kadar geleceğimize, gençlerimize bir hediyedir. Bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da her konuda çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.